PRISFEST I MEDIETANKEN

Den 27. marts inviteres alle deltagere til en prisfest i den store biografsal Medietanken på TV MIDT VEST i Holstebro.

Her ser vi de nomierede film og uddeler specialpriser for bedste redigering, fotografering og ide – og vinderen af bedste film bliver belønnet med en statuette og en fælles præmie til holdet bag. Festen er gratis for deltagerne.

JURYEN

Det er en række fagpersoner der kigger jeres videoer og vælger vinderne til de forskellige kategorier. Du kan møde dem her.

Christian Toft Bro har de seneste 10 år været fast tilknyttet TV MIDTVEST og har sideløbende været selvstændig tv- og videoproducent. Christian er kendt for sine skæve vinkler og lune historier – senest har han været en del af holdet bag “Tvillingerne Anders og Torben fra Holstebro” på TV2. Han spiller i bandet Grandfætters som for nylig fik rosende omtale i musikbladet Gaffa for et af deres musikvideoer.

Majbrit Oddershede Pedersen er tilrettelægger og videojournalist på TV Midtvest.
Hun er prisvindende historiefortæller og har blandt andet lavet “Da Guf gik i skoven” og “Lyden af liv”

Henrik Vinther Krogh været fotograf på en lang række dokumentar og reklamefilm, og har bevist han har øjet for det gode billede – og hvordan du indfanger ting der lige sker foran dig på en flot og beskrivende måde.

Flemming Christensen har arbejdet med de fleste funktioner på TV MIDTVEST. Begyndte som lydmand inden han begyndte at redigere, for så at blive studievært og tilrettelægger. Idag står han blandt andet for tilrettelæggelsen af Gymnastikmagasinet på TV MIDTVEST. Af funfact kan det fortælles at han var med til at optage kultserien Dahlgaards Tivoli til DR.

Henrik Helms har tilrettelagt og produceret serier til DR, TV2 og TV MIDTVEST i en årrække inden han blev ansat som kommunikationskoordinator i Viborg.